Over ons

Een club voor kinderen van 4 t/m 18 jaar!

Jong Nederland Reeshof is een jeugd- en jongerenorganisatie voor kinderen van 4 t/m 18 jaar. Wij bieden hen de mogelijkheid om te spelen, ontdekken, creëren, genieten en groeien. Hierbij gaat we uit van de 3 pijlers van Jong Nederland: Sport&Spel, Creatief en Buitenleven. Elke week komen de kinderen bij elkaar in een groepsbijeenkomst met leeftijdsgenootjes. Hieronder staat een overzicht van de verschillende groepen:

4, 5 & 6 jarigen Minioren: vrijdagavond 18.00-19.30 uur.
De Minioren vragen om een spel dat bij hun leeftijd past, een spel vol beweging en vol variatie, met korte opdrachtjes waarin ze hun fantasie en hun energie kwijt kunnen. Dat kan bij Jong Nederland.

Leiding:  Mitchell Emmen en Naomi Galle.

7, 8 & 9 jarigen Maxioren: maandag 18.30-20.00 uur.
De Maxioren spelen graag in een groep. Ze zijn van nature actief. Hun wereld is één en al spel, en één en al nieuwsgierigheid. De spelmogelijkheden hiervoor zijn talrijk: sport en spel, er op uit trekken of de wereld ontdekken door middel van opdrachten.

Leiding maandag: Sigrid van Harmelen en Joyce Luining.

10, 11 & 12 jarigen Junioren: Dinsdag en Woensdag 19.00-20.30 uur.
De Junioren zijn graag actief bezig in teamverband. Zij hebben een kritische kijk in de wereld om hun heen en willen steeds nieuwe dingen ontdekken. Activiteiten die hen aanspreken zijn: themagericht werken, teamsporten, creatief spel en activiteiten gericht op samenwerking.

Leiding dinsdagavond: Laura van Poppel, Eline Spijkers, Bas Elshout en Sandra Bevelander. &nbsp

Leiding woensdag: Gert-jan Sauvé, Judy van Kempen, Wesley Huismans en Edwin van der Most.

11, 12 & 13 jarigen Pre-senioren: Donderdag
De pre-senioren zijn graag actief bezig in teamverband. Zij hebben een kritische kijk in de wereld om hun heen en willen steeds nieuwe dingen ontdekken. Activiteiten die hen aanspreken zijn: themagericht werken, teamsporten, creatief spel en activiteiten gericht op samenwerking. In deze groep worden ze klaar gestoomd om senior te worden.

Leiding: Merlijn van Kempen, Tim de Bruijn en Maud van den Braak

13, 14 & 15 jarigen Senioren: Woensdag 19.30-21.00 uur.
Als Senior wil je graag de ‘alledaagse’ sleur ontduiken. Gezelligheid en helemaal jezelf kunnen zijn vind je belangrijk. Je hebt veel behoefte aan het samen zijn in een groep, de eenheid en de sfeer. Veel verschillende types, maar toch één groep.

Leiding: Dagmar van Harmelen en Tina Kuijsten.

16 & 17 jarigen: 16+ ers: deze groep is nog niet van toepassing
16+ ers willen zelfstandig zijn. Gezelligheid is belangrijk. Zelf activiteiten bedenken en organiseren met je vrienden van de club. Of helpen bij één van de andere leeftijdsgroepen. Een verantwoordelijke taak. 16+ ers hebben de toekomst bij Jong Nederland. Vaak komt nieuwe leiding voort uit deze groep.

Je bent altijd welkom om een keertje te komen kijken. Kijk bij welke groep je hoort en kijk wanneer je welkom bent. Je mama of papa is ook welkom om te komen kijken en even met de leiding te kletsen. Als je aan het einde van de groep veel plezier hebt gehad ben je uiteraard elke week welkom. Vraag dan aan de leiders een inschrijfformulier en neem die dan de eerst volgende keer weer mee. Tot snel!!